Det vankas firande

Hej på er!

Här kommer ett väldigt personligt inlägg. Igår var det 10 år sedan frugan träffades och detta ska vi fira på lördag. Eftersom våran årsdag hamnade på en onsdag så lyxade vi bara till det lite extra med räkor och vitt vin hemma i soffan, det stora firandet får bli till helgen. Vi har bokat en natt på hotell, köpt biljetter till biofilmen om Queen och efter det ska vi äta på restaurang. Som den gentleman jag är så bjuder jag givetvis frugan. Medans vi är borta har min bror lovat att ta hand om hundarna, dom får ju inte följa med till hotellet.

Det är roligt att det är en film om just Queen vi ska se, eftersom jag och frugan lyssnade mycket på dom när vi började träffas. Många av deras låtar spelades dessutom under vår bröllopsfest och jag tror att I want to break free är bådas favorit. Restaurangen vi ska gå till efteråt är en italiensks vilket också är lite symboliskt, dels för att vi båda är tokiga i pasta med framförallt för att det var i Venedig som jag friade till henne efter bara ett år tillsammans. Jösses, ni måste tro att jag är världens romantiker. Men jag kan om jag vill, om vi säger så!

Utöver alla festligheter som väntar i helgen så måste jag givetvis även köpa en present till henne. Min fru är väldigt sportig av sig, klär sig helst i t-shirt, jeans och ett par gympadojor. Hon använder samma smycket dag ut och dag in, även om jag köper nya till henne och till skillnad från mig är hon ingen prylmänniska överhuvudtaget. Hon brukar säga att så länge hon har mig och hundarna så är hon lyckligast i världen. Först tänkte jag faktiskt att jag skulle köpa något till henne som kan passa i vårt nya hus, det krävs ju lite mer inredning i ett helt hus jämfört med vår lägenhet, men det vi behöver är ju större saker så jag la ner det projektet. Istället har jag börjat kolla på träningskläder, för det är något hon verkligen använder varenda dag.

I förbifarten har hon nämnt att hon behöver ett par nya tights för dom hon har nu börjar bli lite utslitna men även lite för tighta, eftersom hon tränar mycket ben. Jag googlade träningstights, men då kom det mest upp löpartights och det är nog inte riktigt det hon har tänkt sig. Jag satt och cirkulerade en stund bland dom vanliga hemsidorna med träningskläder och klickade mig vidare för att hitta något i stil med det hon redan har. Eftersom en stunds sökande så förstod jag att det nog är mer åt fitnesskläder det hon använder och att det tydligen då heter leggings, så jag googlade träningsleggings fitnesskläder och jackpot, precis vad jag letade efter. Sen var det ju bara dom där små detaljerna med färg och storlek (!) innan jag kunde klicka hem paketet. Man vill ju inte göra bort sig fullständigt på sitt 10-årsjubileum. Jag menar, det hör ju inte till vanligheterna att jag köper leggings till min fru liksom. Det brukar snarare bli en bukett blommor då och då. Ni får helt enkelt hålla tummarna för mig att detta går vägen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *