En väns förslag

Hallå där!

Vad kul det är att skriva igen, det känns nästan som en månad sen jag skrev. Det har varit mycket på senaste tiden, valpen tar mer och mer tid att träna, det är så det är med hundarna i början är de rätt så små, så de bajsar och äter och sover och tuggar på något gott. Dock, ju mer de växer och kommer in i träningen ju mer krävande blir det, framför allt för att jag är den som tycker att övning ger färdighet, därför tränar vi en massa. Doris hänger med de flesta gånger men jag har börjat ta med vovven själv. Doris är duktig och lär honom en massa men vovven behöver också börja klura ut själv hur han ska lösa problemen, för när Doris går i pension, så finns hon inte där för att hjälpa till och det måste han förstå.

På tal om något helt annorlunda än hundarna, jag hade en vän över förra helgen, jag har testat ett nytt recept på ölen som var helt fantastiskt! Jag var lite rädd att den skulle bli dålig för jag tyckte mig ha gjort ett misstag där med humlet men i slutändan blev det så bra, min polare var också väldigt glad över det han fick och började prata om att jag borde starta eget bryggeri, han har ett litet företag han med och tycker det funkar väldigt bra för honom att vara sin egen chef. Han nämnde att finansiering går att fixa, ett sånt företagslån små företag kan få, är det han rekommenderar. En öl efter den andra och jag började bli mer och mer sugen på idéen.

Att jobba på tryggaliv är hur kul som helst och viktigt tycker jag men jag tyckte min senaste öl blev så lyckad att det finns nog potential för saken. Jag hoppas på att kunna lyckas bra nästa gång med och vem vet det kanske blir att jag börja smida planer på att öppna Doris Bryggeri.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *