Hej igen på er!

Hej på er!

Det dröjde inte länge innan jag saknade er haha! Jag har lite tid att döda nu för att jag sitter på tåget i några timmar framöver. Jag är nämligen påväg hem från Stockholm, vi hade ett litet akut-möte där uppe över dagen bara. Som var produktivt och bra, så det kändes bra när man ändå tar sig en bit dit att det är värt det.

En kille på mötet som kommer från Örebro var där, vi har träffats förut för att vi båda har jobbat inom branschen väldigt länge. Han och hans hund är superduktiga och har gjort många hjälteinsatser under åren. Så det var roligt att komma iväg och träffa lite fler kollegor och sådär inom branschen också. Vi pratade lite om hembryggning som vi båda har gemensamt, vilket var väldigt roligt. Jag frågade om han vet att det finns patroner gräddsifon Örebro, eftersom jag själv inte hittat några hemma. Men han tipsade om att googla och handla på nätet istället. Han har tidigare handlat från vinshoppen.se. Så det ska jag definitivt kika på!

Jag hade tänkt att jag ska jobba på tåget hela vägen hem, men jag har faktiskt avklarat allt arbete nu som jag hade att göra, på 1 timme bara. Därför passade jag på att skriva lite blogginlägg också, men när jag är färdig med det nu så tänkte jag att jag nog sätter på en bra film eller det nya avsnittet av Game of thrones som släpptes igår natt. Jag och frugan älskar den serien och har kollat på alla tidigare säsonger, så det skulle väl ioförsig inte vara så populärt att jag kollar på det utan henne kom jag på nu… Det får bli en bra film helt enkelt! Jag brukar skriva upp på min telefon när jag ser någon film som jag tycker verkar bra på reklam eller så, så att jag i sånna här tillfällen bara kan ta upp listan och välja en film. Så, så får det bli!

Ni får ha det så bra, ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *