Helgen efter påsken.

Hallå alla, hoppas ni har haft en bra ledighet och för er som firar påsk att ni har haft ett fint påskfirande.

Själv har jag haft det bra och ledigheten har varit skönt. Inga uppdrag med att hitta folk i mitt område, vilket känns jättebra och det tycker nog Doris och vovven med. Jag vet inte ni, men personligen njöt jag i år extra mycket av påsken i och med att den föll så sent i april. Jag har varit mycket ute då solen har varit så skinnande och vacker och dagarna har varit helt fantastiska.

Nu under helgen fick jag ett samtal från en vän som var med i en liten olycka för något år sen och än idag återhämtar han sig. Han bor i Borås med sin tjej och sin hund. Hunden har jag hjälpt att träna lite, han gillar nämligen att ta sig till skogen och leta efter svampar och vi har tränat hunden att känna igen dessa dofter. I och med olyckan har han dock inte kunnat vara ute i skogen så men istället är han mycket ute och cyklar. ”Trehjuling Borås” kallar jag honom numera, för han är ute med sin nya cykel, i och med sin skada, som han älskar och det är så härligt att höra hans glädjande röst när han pratar om sina cykeläventyr med hunden. Jag hoppas innerligt att han återhämtar sig snart och att han och hunden kan gå ut i skogen igen på jakt efter svampar. Än så länge så hoppas jag att han får en riktigt trevlig stund med under de omständigheterna.

Nå väl, nu är det dags att börja med kvällsrutinerna. Imorgon har jag ett möte på jobbet rätt så tidigt och Doris ska på besök hos veterinären för en hälsokontroll. I och med att veckan är något kort och man har varit långledigt, så är det mycket som händer.

Hoppas ni har det bra! Kommentera gärna vad ni gjorde under helgen.

Vi hörs i ett nästa inlägg

 

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *