Inreda nytt

Hej alla!

Hur har ni det?  Jag, Doris och vovven mår bra. Vi har haft en spännande vecka, det var inte så sent som igår som vi var ute på ett uppdrag. En person hade gått lite vilse i skogen. Med hjälp av Doris och erfarenheten man bär på, gick det smidigt att hitta personen, det tog inte så långt tid, vi var max ute i tre timmar allt som allt, från att vi fick in samtalet tills vi var tillbaka.

Ni som läser detta och är ute på äventyr i skogen, var försiktiga, det är lätt att tappa bort sig, bär mer er utrustning som kan hjälpa er att hitta hem igen och ha telefonen ALLTID fullt laddat!

Vi på kontoret har börjat prata om att vi kanske borde tänka på att inreda lite mer hos oss, vi har funderat på att få snyggare möbler, någon liten inredningspryl och så. Det känns bara så svårt att veta vad man ska välja och hur man ska välja. Det finns väl personer som jobbar med sådant men det verkar vara en högkostnad och jag tror inte vårt företag är så sugen på att anställa en inredningsarkitekt eller vad det nu heter. Men gänget har väl kommit med olika tips om sidor som har hittat på nätet. Personligen hittade jag en som verkar ha snygga saker, stilino tror jag det heter. Vi får se hur det här utvecklas och vad vi får för budget för det här. Det är ju en ekonomisk fråga men jag tror alla på kontoret vill få en ny anda på lokalerna. Jag är helt övertygad på att det skulle höja motivationen och göra oss alla gott för en ökad arbetsmotivation och teamkänsla.

Vi får helt enkelt se men än så länge så hoppas jag att ni har det bra, var försiktiga där ute, nu när solen är så mycket mer framme vill folk ut på äventyr, så gå inte vilsna men gör ni det, så vet ni att vi finns till!

Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *