Julpyssel och planer för 2019

Hallå i stugorna!

Hoppas allt står bra till med er! Här faller snön, flingor stora som lovikavantar! Och jag har verkligen julkänslor! Vi har varit flitiga med julpyntet här hemma, hela huset luktar fortfarande nybakat trots att det var tre dagar sedan vi bakade pepparkakor och lussebullar, och julmusiken spelar frekvent från högtalarna. Detta är verkligen en trevlig högtid! Har ni några speciellt traditioner? Vi brukar besöka mina föräldrar på julafton, dit kommer också mina syskon och deras familjer. På juldagen åker vi till frugans föräldrar och firar med dom och hennes bror med familj. Det är alltid väldigt glatt och lättsamt, inga julklappar utan bara fokus på att umgås och äta god mat i lagom mängder. Precis min melodi!

Nu ska vi givetvis snacka lite jobb här också, eftersom det är huvudämnet för den här bloggen och det vore väl kanske lite opassande om den blir för privat, hehe… Snart har vi ett nytt år framför oss och ni kanske har hört talesättet ”det som inte utvecklas avvecklas”? Detta är något som vi på firman verkligen har tagit till oss och förstår vikten av att vara på tårna och hela tiden utvecklas. I början på 2019 kommer vi anställa två nya gubbar, vilket känns jätteroligt! Nytt blod är alltid bra och ger en frisk fläkt och fräscha ögon på vårt arbete. Är man samma gamla vanliga gubbgäng som jobbar år ut och år in så är det otroligt lätt att bli insnöad och bekväm.

SÅ, vi ska börja året med en härlig kickoff och teambuilding i Åre. Köra lite scooter, dricka och äta god mat, utvärdera året som gått, sätta mål för 2019, gå på en föreläsning om influencer marketing, som tydligen är det senaste. Och givetvis, när man är i Åre, åka skidor!! Det blir en långhelg och jag tror att det är en grej som alla kommer uppskatta. Vi är vana att jobba med varandra dagligen och ofta i svåra situationer, men ibland är det bra att lära känna varandra mer på djupet och dela även de privata bitarna av livet. Då känns arbetsplatsen som något långsiktigt och en självklar del av ens liv.

Jag har även bokat in oss på en föreläsning med Annelie Pompe senare i vår. Hon är en utav de häftigaste kvinnorna jag vet, inte rädd för en enda utmaning och bestiger berg efter berg och slår rekord. Jag tänker att hon har nog mycket nyttigt att lära ut till oss och hon verkar dessutom så himla genuin och jordnära. Det vet jag att gubbarna uppskattar!

På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *