Måndag 15 April.

Hej!

Hur står det till med er? Med mig är det bra, det är fint väder och jag ser fram emot en kort vecka, jag ska faktiskt vara ledig onsdag, torsdag, och fredag är ju de allra flesta lediga. Så det blir härligt, förhoppningsvis blir det soligt och fint väder så man kan vara ute. Matilda min fru och vovvarna ska också vara lediga, i vår familj jobbar ju faktiskt tillochmed hundarna haha. Vi hade tänkt försöka göra rent altanen i helgen och ta ut utemöblerna, det är ju kul när det är fint väder att kunna sätta sig där ute även om det ett tag till blir med en filt runt sig. Sen har vi planerat lite påskfirande med några vänner, även om vi inte direkt firar, det är med en middag ihop bara. Det ska iallafall bli rikitgt trevligt, det var längesedan vi gjorde något sådant nu. Roger och Jonna heter paret vi ska träffa, de är våra vänner sen många år tillbaka. Roger iallafall bad mig senast att kolla på kassasystem butik till honom, han driver nämligen en egen butik där han säljer olika hundtillbehör, där vi handlat många gånger till hundarna. Så jag ska vara ärlig och säga att jag sitter och kollar på kassasystem till honom just nu framför dator, för jag hade glömt av att han bett mig. Så när jag ändå satt vid datorn kom jag ju även på att blogga!

En grej jag tänkt på med bloggen är sedan sist, det är att ni är ganska många som läser men inte så många som kommenterar. Det hade varit roligt om ni ville slänga iväg en kommentar så jag får lära känna er och om det är något speciellt ni vill att jag ska prata om här i bloggen. Mer privatliv och vardag? Mer jobb och hur det går till? Osvosv.

Nu måste jag faktiskt dra mig och jobba med lite annat, men ni får ha det så bra så länge så hörs vi om inte allt för länge! Och hörrni, GLAD PÅSK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *