Planer inför helgen.

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, det är torsdag och jag ser fram emot fredag imorgon, och heeeelg. Jag och frun ska en sväng till IKEA på lördag och det är ju inte kanske mitt sanna helg-nöje men vi behöver faktiskt lite nya grejer och frugan älskar det så det ska ändå bli kul.

Denna veckan har jobbet varit bra, vi har övat mycket denna veckan jag och vovvarna, nu är det bara 2 veckor kvar till Doris går i pension och Jackson som är den nya valpen är så duktigt, riktigt roligt nu när jag kan se stora framsteg i hans utveckling. Doris hjälper till mycket också faktiskt, det kan man kanske inte tro men hon hjälper Jackson att lära sig, och dom två pratar ju samma språk så det är väldigt bra för mig att hon hjälper till, för jag kan ju inte prata deras språk!

Men vovvarna får stanna hemma när vi åker till ikea, men något roligt till dom brukar det alltid bli att vi kommer hem med, något gosedjur eller en ny säng eller liknande. Det brukar dom bli glada för. Vi ska främst till ikea för att inhandla lite grejer inför fixet på altanen, tiden går fort och nu närmar sig ändå våren snabbare än vad man tror. Och vi har ju bara helgerna på oss att fixa till det, vi brukar också vara bra på att ta vara på fint väder och sol på våren så fort den kommer, så vi vill gärna ha altanen fixad så fort som möjligt faktiskt. Även om vi såklart kanske inte ställer ut massa möbler och grejer osv nu eftersom det fortfarande kan komma snö och bli kallt och så såklart. Men vi vill iallafall ha inhandlat det mest och ha det i garaget så vi kan fixa de helger det är bra väder, i slutet på mars kanske. Man vet ju aldrig med vädret i sverige.

Vi ska iallafall kolla på nya utemöbler och nya mattor och krukor. Vi måste också ha kanalplasttak 16 mm har jag fått lära mig av en av mina kollegor till tak över altanen, då vi bestämt att ha halva altanen med tak på. Han har den plasten och säger att han är så nöjd med det valet. Det finns inte på ikea men vi tar väl en runda till fler affärer, brukar bli så.

Imorgon blir det fredags-mys till Talang som vi faktiskt följt hela säsongen iår, lite kul o kolla på, så blandad akter som är med, och mina favoriter är såklart när det är hundar med.

Nu ska jag snart packa ihop mig och doris och jackson för dagen på jobbet, åka hem till matte och äta middag tillsammans allihop, ha en skön torsdag folket.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *