Välkommen in i det nya året!

Hejsan!

Senast vi hördes var förra året, nu sitter vi redan i mitten på februari 2019 och det nya året är i full rullning. Hur har ni haft det? Jag hoppas ni haft ett gott slut på 2018, en mysig jul och ett härligt nytt år som ni firat in ordentligt! Jag hade en jättefin jul tillsammans med min fru och våra två familjer på julafton och juldagen. Nyår firade med att åka på spa faktiskt, bara jag och min fru, himla mysigt var det faktiskt, det var min frus idé och det kan jag lätt tänka mig att göra om fler nyår. Då slipper man liksom den där hetsen det lätt blir att det ska vara så perfekt på nyår. Hundarna fick fira nyår hemma hos min föräldrar, det kändes okej att lämna iväg dom även om det smäller på natten för ingen av dem är rädda för fyrverkerierna. Vilket är väldigt skönt, annars hade vi velat vara hemma med dom. Men dom hade det gott hemma hos mamma och pappa, dom trivs alltid väldigt bra där.

Jobbet då? Jo, det rullar på, som sagt vi är halvvägs in i februari-månad redan och det går bra på jobbet. Hundarna jobbar på bra och det är kul att se utvecklingen som framförallt den “nyaste” gör, min valp som jag håller på att träna upp. Doris som ska bli pensionär i Mars jobbar på några veckor till, kommer att sakna henne faktiskt när jag är ute o jobbar men jag har ju henne kvar hemma när jag kommer hem.

Nu när det ändå har varit nyår relativt nyligen, tänkte jag ta upp det här med nyårslöften. Det är ingenting varken jag eller frugan håller på med särskilt seriöst men i år gjorde vi faktiskt en liten lista på löften ihop. Vi har ändå varit ihop i 10 år nu och det är viktigt att fortfarande göra nya saker tillsammans så man har kul ihop, kommer ifrån vardagen och anstränger sig för varandra. Kan ju nämna en lite rolig grej på listan idag, kommer väl säkert prata om flera framöver när vi kommer att göra sakerna. Men det första är iallafall att vi ska försöka lära oss laga paella ihop, en spansk maträtt som ser väldigt god ut. Jag har aldrig smakat men det har min fru och hon älskar det, däremot har hon aldrig testat att laga det, därför tänkte vi att nu när grillsäsongen snart är igång med och vi går mot varmare tider. Tänkte jag överraska henne med en paellapanna från paellapannor göteborg. Jag såg att man kan köpa hem det, så kan vi då och då laga lite paella så vi blir riktigt duktiga på det tillsammans, och sen kanske kunna bjuda hem polare i vår och äta tillsammans.

Nu blev det ett till personligt inlägg men det var ju rätt längesen jag skrev nu, tänkte det kunde vara kul med en slags update såhär i det nya året.

Vi hörs snart igen, ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *